Voimankäytön kertauskoulutus

”Tervetuloa voimankäytön kertauskoulutukseen! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan minulle koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Voimankäytön kertauskoulutus

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Voimankäyttövälineiden käyttöä tulee kerrata säännöllisesti.

Turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan on järjestettävä voimankäyttövälineitä kantaville, palveluksessaan oleville järjestyksenvalvojille, vartijoille ja väliaikaisille vartijoille vähintään kerran vuodessa voimankäyttövälineiden kertauskoulutustilaisuus (tai valvottava että työntekijä on muutoin suorittanut voimankäyttövälineiden kertauskoulutuksen). Koulutus on suoritettava 365 päivän kuluessa edellisen voimankäyttövälineiden kertauskoulutuksen hyväksytystä suorittamisesta lukien. Mikäli kertauskoulutusta ei ole suoritettu, ei vartija tai väliaikainen vartija saa kantaa mitään voimankäyttövälineitä. Kertauskoulutus sisältää mm. seuraavat opetusaiheet; voimankäytön teoreettiset perusteet, fyysinen voimankäyttö, käsirautojen ja patukan käyttö sekä teleskooppipatukan ja kaasusumuttimen käyttö (tai korvaavat harjoitteet) ja näyttökokeet opetusaiheista.

Voimankäytön kertauskoulutuksen tavoitteena on, että vartija osaa hätävarjelua, pakkotilaa ja muita voimankäytön valtuuksia koskevat periaatteet sekä hallitsee kantamiensa voimankäyttövälineiden käytön, että pystyy toimimaan uhkatilanteissa ja niiden torjunnassa kokonaisarviointiin perustuen puolustettavalla tavalla ja hyväksyttävästi. Voimankäytön kertauskoulutuksen kesto on 8 oppituntia. Kertauskoulutus toteutetaan Poliisihallituksen vahvistaman opetussuunnitelman mukaisesti. Total Koulutuspalvelun voimankäyttökouluttajat ovat ammattilaisia joilla on vahva ja kattava käytännön kokemus voimakeinojen käytöstä työtehtävissä.

Voimankäyttövälineiden kertauskoulutus vuosittain on pakollinen vartijoille ja turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palkkalistoilla oleville järjestyksenvalvojille.

 

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo