Voimankäytön kertauskoulutus

Voimankäytön kertauskoulutus

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Voimankäyttövälineiden käyttöä tulee kerrata säännöllisesti.

Turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan on järjestettävä voimankäyttövälineitä kantaville, palveluksessaan oleville järjestyksenvalvojille, vartijoille ja väliaikaisille vartijoille vähintään kerran vuodessa voimankäyttövälineiden kertauskoulutustilaisuus (tai valvottava että työntekijä on muutoin suorittanut voimankäyttövälineiden kertauskoulutuksen). Koulutus on suoritettava 365 päivän kuluessa edellisen voimankäyttövälineiden kertauskoulutuksen hyväksytystä suorittamisesta lukien. Mikäli kertauskoulutusta ei ole suoritettu, ei vartija tai väliaikainen vartija saa kantaa mitään voimankäyttövälineitä. Kertauskoulutus sisältää mm. seuraavat opetusaiheet; voimankäytön teoreettiset perusteet, fyysinen voimankäyttö, käsirautojen ja patukan käyttö sekä teleskooppipatukan ja kaasusumuttimen käyttö (tai korvaavat harjoitteet) ja näyttökokeet opetusaiheista.

Voimankäytön kertauskoulutuksen tavoitteena on, että vartija osaa hätävarjelua, pakkotilaa ja muita voimankäytön valtuuksia koskevat periaatteet sekä hallitsee kantamiensa voimankäyttövälineiden käytön, että pystyy toimimaan uhkatilanteissa ja niiden torjunnassa kokonaisarviointiin perustuen puolustettavalla tavalla ja hyväksyttävästi. Voimankäytön kertauskoulutuksen kesto on 8 oppituntia. Kertauskoulutus toteutetaan Poliisihallituksen vahvistaman opetussuunnitelman mukaisesti. Total Koulutuspalvelun voimankäyttökouluttajat ovat ammattilaisia joilla on vahva ja kattava käytännön kokemus voimakeinojen käytöstä työtehtävissä.

Voimankäyttövälineiden kertauskoulutus vuosittain on pakollinen vartijoille ja turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palkkalistoilla oleville järjestyksenvalvojille.

 

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo