Työturvallisuuskortti

”Tervetuloa suorittamaan virallinen työturvallisuuskortti! Meihin voit olla yhteydessä kaikissa koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Tipsu Saari
Koulutustiiminvetäjä

Tel +358 10 271 3908
koulutus@totalsec.fi

Jos korttisi on kadonnut, klikkaa tästä.

Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskurssilla opit ennakoimisen merkityksen työturvallisuudelle. Työturvallisuuskorttikoulutus on kaikille hyödyllinen. Lisäksi sitä vaaditaan usein varsinkin rakennusteollisuudessa. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Avoimien työturvallisuuskurssiemme koulutuskielenä on suomi. Työturvallisuuskurssin oppimateriaali on saatavissa myös seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, viro, venäjä. Myös ulkomaalaisten on mahdollista suorittaa työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortti on voimassa 5 vuotta. Työturvallisuuskortti uusitaan suorittamalla uudestaan työturvallisuuskurssi.

Total Koulutuspalvelut on Trafin hyväksymä koulutuskeskus.

TIEDOTE:

Total koulutuspalvelut on solminut laajan koulutussopimuksen jonka johdosta emme toistaiseksi järjestä avoimia työturvallisuuskorttikoulutuksia. Avoimien korttikoulutusten järjestäjiä alueellanne löydätte TTK:n/ SPEKin sivustoilta.

Toteutamme tilauskoulutuksia erikseen pyydettäessä joko omissa koulutustiloissamme tai asiakkaiden tiloissa. Tiedustelut koulutus@totalsec.fi

Miksi työturvallisuuskortti?

Työturvallisuuskoulutuksen päämääränä 0 työtapaturmaa!

Nolla tapaturmaa tarkoittaa päättäväistä asennetta työtapaturmiin. Jokainen tapaturma on torjuttavissa. Vaikka emme osaisikaan estää jokaista tapaturmaa vielä tänään, ei niihin pidä suhtautua väistämättömänä elämän huonona puolena. Nolla tapaturmaa on vähittäistä oppimista tapaturmista eroon. Vaikka omaksumme nolla tapaturmaa -asenteen, tapaturmia voi silti tapahtua. Emme ole heti riittävän osaavia niiden estämiseen. Sen vuoksi jokainen tapaturma tai vaaratilanne on mahdollisuus oppimiseen. Oppi pitää ottaa talteen ja käyttää vastaavien tapahtumien estämiseen.

Nolla tapaturmaa on ajattelutapa, jonka perustana on; Yksikään tapaturma ei ole hyväksyttävä; tapaturmat eivät ole vahinkoja tai sattumaa ja kaikki tapaturmat voidaan estää – jos ei heti, niin kuitenkin ajan kanssa. Kaikista vaara ja läheltä piti -tilanteista pitää oppia; ilmoittamiseen kannustetaan ja niihin on reagoitava välittömästi ja niitä on myös seurattava. Nolla tapaturmaa on kaikkien asia; johdon sitoutuminen ja esimerkki ovat tärkeitä, sillä teot paljastavat sitoutumisen aitouden.

Jokaisen vastuulla on huolehtia omasta ja muiden turvallisuudesta. Sitoutuminen nolla tapaturmaa -periaatteeseen on hyvä tehdä näkyväksi. Sen tulee olla mukana työpaikan arvoissa ja näkyä myös asiakkaille päin.

Työturvallisuuskoulutus auttaa ehkäisemään työtapaturmia ja minimoimaan vahinkoja.

Työturvallisuuskorttikoulutus : Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu

Valitettavasti tähän koulutukseen ei ole tällä hetkellä koulutuskertoja.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL