Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskurssilla opit ennakoimisen merkityksen työturvallisuudelle. Työturvallisuuskorttikoulutus on kaikille hyödyllinen. Lisäksi sitä vaaditaan usein varsinkin rakennusteollisuudessa. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Avoimien työturvallisuuskurssiemme koulutuskielenä on suomi. Työturvallisuuskurssin oppimateriaali on saatavissa myös seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, viro, venäjä. Myös ulkomaalaisten on mahdollista suorittaa työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskortti on voimassa 5 vuotta. Työturvallisuuskortti uusitaan suorittamalla uudestaan työturvallisuuskurssi.

Total Koulutuspalvelut on myö Trafin hyväksymä koulutuskeskus.

Miksi työturvallisuuskortti?

Työturvallisuuskoulutuksen päämääränä 0 työtapaturmaa!

Nolla tapaturmaa tarkoittaa päättäväistä asennetta työtapaturmiin. Jokainen tapaturma on torjuttavissa. Vaikka emme osaisikaan estää jokaista tapaturmaa vielä tänään, ei niihin pidä suhtautua väistämättömänä elämän huonona puolena. Nolla tapaturmaa on vähittäistä oppimista tapaturmista eroon. Vaikka omaksumme nolla tapaturmaa -asenteen, tapaturmia voi silti tapahtua. Emme ole heti riittävän osaavia niiden estämiseen. Sen vuoksi jokainen tapaturma tai vaaratilanne on mahdollisuus oppimiseen. Oppi pitää ottaa talteen ja käyttää vastaavien tapahtumien estämiseen.

Nolla tapaturmaa on ajattelutapa, jonka perustana on; Yksikään tapaturma ei ole hyväksyttävä; tapaturmat eivät ole vahinkoja tai sattumaa ja kaikki tapaturmat voidaan estää – jos ei heti, niin kuitenkin ajan kanssa. Kaikista vaara ja läheltä piti -tilanteista pitää oppia; ilmoittamiseen kannustetaan ja niihin on reagoitava välittömästi ja niitä on myös seurattava. Nolla tapaturmaa on kaikkien asia; johdon sitoutuminen ja esimerkki ovat tärkeitä, sillä teot paljastavat sitoutumisen aitouden.

Jokaisen vastuulla on huolehtia omasta ja muiden turvallisuudesta. Sitoutuminen nolla tapaturmaa -periaatteeseen on hyvä tehdä näkyväksi. Sen tulee olla mukana työpaikan arvoissa ja näkyä myös asiakkaille päin.

Työturvallisuuskoulutus auttaa ehkäisemään työtapaturmia ja minimoimaan vahinkoja.

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo