Väliaikaisen vartijan koulutus 40 h

”Tervetuloa 40 h vartijakurssille! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan minulle koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Väliaikaisen vartijan koulutus 40 h

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Väliaikaiseksi vartijaksi.

Väliaikaisen vartijan koulutuksesta saa perustiedot työskentelyyn turvallisuusalalla ja se antaa perusvalmiudet erilaisiin vartijan tehtäviin.

Vartijan koulutus alkaa vartijan työn perusteilla.

Väliaikaisen vartijan koulutus 40 h on suunnattu alalle aikoville yksityishenkilöille. Väliaikaisen vartijan koulutuksen suoritettuaan voi toimia neljä kuukautta vartiointiliikkeen palveluksessa väliaikaisena vartijana. Väliaikainen vartijakortti anotaan kotipaikan poliisilta. Koulutus soveltuu erinomaisesti yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille.Väliaikaisen vartijan koulutukseseen hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa. Väliaikaisen vartijan koulutus on pituudeltaan 40 oppituntia. Taitotalon toteuttama koulutus. Lahdessa yhteistyössä Total Koulutuspalveluiden kanssa.

Tulevat kurssit:

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

 

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo