Vartijan työn perusteet 40h

”Tervetuloa 40 h vartijakurssille! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan minulle koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Vartijan työn perusteet

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Väliaikaiseksi vartijaksi pääset vartijan työt perusteet -kurssilla.

Vartijan työn perusteet- koulutuksesta saa perustiedot työskentelyyn turvallisuusalalla ja se antaa perusvalmiudet erilaisiin vartijan tehtäviin.

Vartijan koulutus alkaa vartijan työn perusteilla.

Vartijan työn perusteet on suunnattu alalle aikoville yksityishenkilöille. Vartijan työn perusteet suoritettuaan voi toimia neljä kuukautta vartiointiliikkeen palveluksessa väliaikaisena vartijana. Väliaikainen vartijakortti anotaan kotipaikan poliisilta. Koulutus soveltuu erinomaisesti yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille. Vartijan työn perusteet- kurssille hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa. Vartijan työn perusteet- koulutus on pituudeltaan 40 oppituntia. Amiedun toteuttama koulutus. Lahdessa yhteistyössä Total Koulutuspalveluiden kanssa.

Ei avoimia kursseja Lahdessa tällä hetkellä. Siirry tämän kurssin avoimiin koulutuksiin. (Amiedu)

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo