Väliaikaisen vartijan koulutus 40 h

Väliaikaisen vartijan koulutus 40 h

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Väliaikaiseksi vartijaksi.

Väliaikaisen vartijan koulutuksesta saa perustiedot työskentelyyn turvallisuusalalla ja se antaa perusvalmiudet erilaisiin vartijan tehtäviin.

Vartijan koulutus alkaa vartijan työn perusteilla.

Väliaikaisen vartijan koulutus 40 h on suunnattu alalle aikoville yksityishenkilöille. Väliaikaisen vartijan koulutuksen suoritettuaan voi toimia neljä kuukautta vartiointiliikkeen palveluksessa väliaikaisena vartijana. Väliaikainen vartijakortti anotaan kotipaikan poliisilta. Koulutus soveltuu erinomaisesti yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille.Väliaikaisen vartijan koulutukseseen hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa. Väliaikaisen vartijan koulutus on pituudeltaan 40 oppituntia. Taitotalon toteuttama koulutus. Lahdessa yhteistyössä Total Koulutuspalveluiden kanssa.

Tulevat kurssit:

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

 

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo