Teleskooppipatukkakoulutus

Katso avoimet kurssit ja ilmoittaudu heti!

Teleskooppipatukkakoulutus

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Teleskooppipatukka on tehokas voimankäyttöväline.

Vartija tai järjestyksenvalvoja saa kantaa teleskooppipatukkaa ainoastaan, jos hän on saanut sisäasiainministeriön vahvistamat vaatimukset täyttävän erityisen teleskooppipatukan voimankäyttökoulutuksen. Teleskooppipatukkakoulutus sisältää mm. seuraavat opetusaiheet; teleskooppipatukan teoria, patukan esille ottaminen, avaaminen ja sulkeminen, lyöminen ja etäisyystekniikka, torjuminen sekä kokonaisvaltaiset harjoitukset. Koulutuksen tavoitteena on, että vartija hallitsee kantamiensa voimankäyttövälineiden käytön ja omaa sellaiset ihmisten käsittelytaidot, että pystyy toimimaan uhkatilanteissa ja niiden torjunnassa kokonaisarviointiin perustuen puolustettavalla tavalla ja hyväksyttävästi. Teleskooppipatukkakoulutuksen kesto on viisi oppituntia. Teleskooppipatukkakoulutus toteutetaan Poliisihallituksen vahvistaman opetussuunnitelman mukaisesti.

Teleskooppipatukkakoulutus koostuu voimankäytön yleisestä osiosta (6 h) ja teleskooppipatukkaosiosta (5 h).

  • 11h Teleskooppipatukkakoulutus on tarkoitettu niille osallistujille jotka eivät ole suorittaneet voimankäyttökoulutuksen yleistä osaa aikaisemmin.
  • 5h Teleskooppipatukkakoulutus on tarkoitettu niille osallistujille jotka ovat suorittaneet voimankäytön yleisen osion (6h) jo aiemmin jonkun toisen koulutuksen yhteydessä. (2017 alkaen esim. järjestyksenvalvojan peruskurssiin 40h sisältyy voimankäytön yleinen osa)

Ota yhteyttä jos olet epävarma mille kurssille sinun tulee ilmoittautua.

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo