Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus 8h

Katso avoimet kurssit ja ilmoittaudu heti!

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutukset

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Arvostettu Total Koulutuspalveluiden järjestyksenvalvojien kertauskoulutus.

Total koulutuspalveluiden järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on mielenkiintoinen ja vuorovaikutteinen päivä kahvin ja hyvän seuran merkeissä! Ei kalvorallia ja tylsää yksinpuhelua vaan aikuisten ammattilaisten kertauspäivä. Järjestyksenvalvojien kertauskoulutuksemme on aidosti mielenkiintoinen elämyspäivä. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus kestää kahdeksan oppituntia. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla on aikaisempi hyväksyminen järjestyksenvalvojaksi.

KOSKA JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKOULUTUKSEEN??

  • Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin ennen 1.3.2007 ja pitänyt kortin yhtäjaksoisesti voimassa, on kertaus käytävä ja kortti uusittava vanhan kortin voimassaoloaikana.
  • Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin 1.3.2007 jälkeen niin voi antaa mennä kortin vanhaksi (ei mitään aikarajaa) ja käydä kertauskoulutuksen milloin tahansa.
  • Molemmissa tapauksissa kertauskoulutuksen todistus on kuitenkin voimassa vain 6 kk sen myöntämispäivämäärästä.
  • Jos työskentelet järjestyksenvalvojana niin sinulla on AINA oltava voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti mukanasi työtehtävissä.

Muista suorittaa järjestyksenvalvojan kertauskoulutus ajoissa!

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

 

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo