Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus 8h

”Tervetuloa järjestyksenvalvojan kertauskoulutukseen! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan minulle koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutukset

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Arvostettu Total Koulutuspalveluiden järjestyksenvalvojien kertauskoulutus.

Total koulutuspalveluiden järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on mielenkiintoinen ja vuorovaikutteinen päivä kahvin ja hyvän seuran merkeissä! Ei kalvorallia ja tylsää yksinpuhelua vaan aikuisten ammattilaisten kertauspäivä. Järjestyksenvalvojien kertauskoulutuksemme on aidosti mielenkiintoinen elämyspäivä. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus kestää kahdeksan oppituntia. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla on aikaisempi hyväksyminen järjestyksenvalvojaksi ja olet uusimassa sitä viimeistään 6 kk:n kuluessa hyväksymisen päättymisestä.

Suorita järjestyksenvalvojan kertauskoulutus ajoissa! Uutta hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi pitää hakea poliisilta VIIMEISTÄÄN täsmälleen sinä päivänä kun järjestyksenvalvojakorttisi viimeisestä voimassaolopäivästä on kulunut 6 kk TAI viimeisenä arkipäivänä ENNEN sitä. Yksikin päivä ylitse ja joudut palaamaan järjestyksenvalvojan peruskurssille.

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus: Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu

Valitettavasti tähän koulutukseen ei ole tällä hetkellä koulutuskertoja.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL