Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus 8h

”Tervetuloa järjestyksenvalvojan kertauskoulutukseen! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Osallistujia voidaa ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tästä pääset katsomaan avoimet järjestyksenvalvojan kertauskoulutukset ja ilmoittautumaan! Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutukset

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Arvostettu Total Koulutuspalveluiden järjestyksenvalvojien kertauskoulutus.

Total koulutuspalveluiden järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on mielenkiintoinen ja vuorovaikutteinen päivä kahvin ja hyvän seuran merkeissä! Ei kalvorallia ja tylsää yksinpuhelua vaan aikuisten ammattilaisten kertauspäivä. Järjestyksenvalvojien kertauskoulutuksemme on aidosti mielenkiintoinen elämyspäivä. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus kestää kahdeksan oppituntia. Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on tarkoitettu Sinulle, jolla on aikaisempi hyväksyminen järjestyksenvalvojaksi.

KOSKA JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKOULUTUKSEEN??

  • Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin ennen 1.3.2007 ja pitänyt kortin yhtäjaksoisesti voimassa, on kertaus käytävä ja kortti uusittava vanhan kortin voimassaoloaikana.
  • Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin 1.3.2007 jälkeen niin voi antaa mennä kortin vanhaksi (ei mitään aikarajaa) ja käydä kertauskoulutuksen milloin tahansa.
  • Molemmissa tapauksissa kertauskoulutuksen todistus on kuitenkin voimassa vain 6 kk sen myöntämispäivämäärästä.
  • Jos työskentelet järjestyksenvalvojana niin sinulla on AINA oltava voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti mukanasi työtehtävissä.

Muista suorittaa järjestyksenvalvojan kertauskoulutus ajoissa!

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

 

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo