Henkilösuojauskoulutus

”Tervetuloa henkilösuojauskoulutukseen! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan minulle koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Suomalainen henkilösuojauskoulutus

Suomalainen henkilösuojauskoulutus koostuu kolmesta eri koulutusmoduulista. Ensimmäinen koulutus on kaksipäiväinen teoriakoulutus. Tämän koulutuksen (Moduuli I) jälkeen on mahdollista hakeutua jatkokoulutukseen (Moduulit II ja III), näissä syvennetään tietoja henkilösuojauksesta ja vahvistetaan ammattitaitoa käytännön harjoituksiin.

Tämä koulutus perehdyttää osallistujat suomessa tapahtuvaan henkilösuojaukseen. Koulutusohjelma huomioi kansalliset erityispiirteemme ja kokemukset suomessa toteutetuista henkilösuojaustoimeksiannoista. Koulutuksen sisältö nojaa suomalaiseen lainsäädäntöön ja suomessa henkilösuojaajien käytössä olevaan varustukseen.

Henkilösuojauskoulutus toteutetaan englannin kielellä. Suomalaiseen henkilösuojauskoulutukseen osallistuvalla tulee olla voimassa oleva vartijakortti!

Henkilösuojaaja vai henkivartija??

Lakiteknisesti henkilösuojaaja (puhekielessä henkivartija) on poliisin rehelliseksi ja luotettavaksi sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan sopivaksi toteama ja tehtäviin hyväksymä henkilö, joka Poliisihallituksen hyväksymän turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa suorittaa henkivartijatehtäviä eli suojaa tietyn henkilön koskemattomuutta. Lain mukaan henkivartija voi tehtävissään olla pukeutunut tunnuksettomaan siviilivaatetukseen ja tarvittaessa kantaa mukanaan voimankäyttövälineitä mm. ampuma-asetta. Henkilösuojaustehtävissä toimivalla henkivartijalla tulee olla voimassa oleva vartijakortti

Median luoma kuva henkivartijoista vastaa varsin vähän todellisuutta: työ ei pidä sisällään ammuskelua, luotien eteen heittäytymistä, kuperkeikkoja tai kuolemaa halveksuvaa kaahaamista. Todellisuudessa henkivartijan joutuessa uhka- tai väkivaltatilanteeseen on varsin moni asia mennyt jo pieleen tiedustelussa, suunnittelussa, valmistelussa ja ennakoinnissa.

Suomalainen henkilösuojauskoulutus antaa hyvät valmiudet ammattimaiseen henkilösuojaukseen niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Henkilösuojauskoulutus I: Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu
199.00 €18Askonkatu 13 A, 3 kerros, 15100 Lahti30.06.2018, klo 09:00 - 17:00
01.07.2018, klo 09:00 - 17:00
Ilmoittaudu tähän koulutuskertaan.

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL