Henkilösuojauskoulutus

Suomalainen henkilösuojauskoulutus

Suomalainen henkilösuojauskoulutus koostuu kolmesta eri koulutusmoduulista. Ensimmäinen koulutus on kaksipäiväinen teoriakoulutus. Tämän koulutuksen (Moduuli I) jälkeen on mahdollista hakeutua jatkokoulutukseen (Moduulit II ja III), näissä syvennetään tietoja henkilösuojauksesta ja vahvistetaan ammattitaitoa käytännön harjoituksiin.

Tämä koulutus perehdyttää osallistujat suomessa tapahtuvaan henkilösuojaukseen. Koulutusohjelma huomioi kansalliset erityispiirteemme ja kokemukset suomessa toteutetuista henkilösuojaustoimeksiannoista. Koulutuksen sisältö nojaa suomalaiseen lainsäädäntöön ja suomessa henkilösuojaajien käytössä olevaan varustukseen.

Henkilösuojauskoulutus toteutetaan englannin kielellä. Suomalaiseen henkilösuojauskoulutukseen osallistuvalla tulee olla voimassa oleva vartijakortti!

Ei avoimia koulutuksia tällä hetkellä.

Henkilösuojaaja vai henkivartija??

Lakiteknisesti henkilösuojaaja (puhekielessä henkivartija) on poliisin rehelliseksi ja luotettavaksi sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan sopivaksi toteama ja tehtäviin hyväksymä henkilö, joka Poliisihallituksen hyväksymän turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa suorittaa henkivartijatehtäviä eli suojaa tietyn henkilön koskemattomuutta. Lain mukaan henkivartija voi tehtävissään olla pukeutunut tunnuksettomaan siviilivaatetukseen ja tarvittaessa kantaa mukanaan voimankäyttövälineitä mm. ampuma-asetta. Henkilösuojaustehtävissä toimivalla henkivartijalla tulee olla voimassa oleva vartijakortti

Median luoma kuva henkivartijoista vastaa varsin vähän todellisuutta: työ ei pidä sisällään ammuskelua, luotien eteen heittäytymistä, kuperkeikkoja tai kuolemaa halveksuvaa kaahaamista. Todellisuudessa henkivartijan joutuessa uhka- tai väkivaltatilanteeseen on varsin moni asia mennyt jo pieleen tiedustelussa, suunnittelussa, valmistelussa ja ennakoinnissa.

Suomalainen henkilösuojauskoulutus antaa hyvät valmiudet ammattimaiseen henkilösuojaukseen niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo