Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

Katso avoimet kurssit ja ilmoittaudu heti!

 

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksessa keskitytään järjestyksenvalvojan voimankäyttöön, hätävarjelutilanteissa toimimiseen sekä käytettävissä oleviin voimankäyttövälineisiin. Viranomainen voi edellyttää esimerkiksi majoitus- ja ravitsemisliikkeessä yksin työskentelevältä järjestyksenvalvojalta voimankäytön lisäkoulutusta. Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus on erittäin hyödyllinen kaikille turvallisuusalalla toimiville. Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus kestää 16 oppituntia.

Tehokas järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus!

Järjestyksenvalvojat ja vartijat toimivat monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tehtävinään pitää huolta järjestyksestä ja turvallisuudesta toimialueellaan ja estää rikoksia sekä onnettomuuksia. Toiminnassa joudutaan usein puuttumaan epäasialliseen tai jopa rikolliseen käyttäytymiseen.

Turvallisuusala onkin yksi niistä aloista, joissa on keskimääräistä suurempi todennäköisyys joutua väkivallan kohteeksi. Tutkimusten mukaan jopa yli 55% yksityisen turvasektorin työntekijöistä joutuu jonkinlaisen fyysisen väkivallan kohteeksi vähintään kerran vuodessa ja jopa 32% kuukausittain tai useammin.

Total koulutuspalveluiden voimankäyttökoulutus:

  • Koulutus on asiallista ja ammattimaista!
  • Vain oikeassa elämässä toimivia tekniikoita!
  • Ei kyykkiviä lohikäärmeitä tai hiipiviä tiikereitä!
  • Voimankäyttökouluttajamme ovat sisäministeriön hyväksymiä ja lisäksi voimankäytön ammattilaisia joilla on omakohtaista kokemusta voimankäytöstä oikeissa työtehtävissä. Total koulutuspalveluiden kouluttajista et löydä todellisesta elämästä vieraantuneita teoreetikkoja joilla on vain kuvitelmia ja visioita todellisessa tilanteessa toimimisesta!

”Jos järjestyksenvalvojan tehtävä tai työturvallisuus sitä vaatii, toimialueen poliisilaitos voi edellyttää, että 26 §:ssä tarkoitetuissa tilaisuuksissa, alueilla tai paikoissa järjestyksenvalvojana saa toimia vain 35 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun koulutuksen lisäksi Poliisihallituksen määrittämät vaatimukset täyttävän voimankäytön lisäkoulutuksen (järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus) hyväksytysti suorittanut.” FINLEX Laki Yksityisistä turvallisuuspalveluista.

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo