Tulityökortti

Jos tulityökorttisi on kadonnut, klikkaa tästä.

 Tulityökorttti

Tulityökortti vaaditaan tilapäisellä tulityöpaikalla tehtävän tulityön tekijältä sekä Tulityöluvan myöntäjältä. Lisäksi sitä suositellaan tulityövartijalle.

Tulityökortti on voimassa 5 vuotta. Tulityökortti uusitaan suorittamalla uudestaan tulityökurssi. Avoimien tulityökurssiemme koulutuskielenä on suomi. Tulityökurssin oppimateriaali on saatavissa seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, viro, venäjä ja puola. Myös ulkomaalaisten on mahdollista suorittaa tulityökortti! Tulityökurssiemme kurssinjohtajat ovat SPEK:in hyväksymiä ammattilaisia. Tulityökurssin kesto on kahdeksan oppituntia.

Toteutamme tilauskoulutuksia erikseen pyydettäessä joko omissa koulutustiloissamme tai asiakkaiden tiloissa. Tiedustelut koulutus@totalsec.fi

Tulityökoulutuksesta

Suomessa on jo yli puolitoista miljoonaa tulityökoulutettua (1 503 795, maaliskuu 2016). Tulityökursseja on toteutettu Suomessa vuodesta 1988 alkaen ja osa koulutetuista onkin päivittänyt osaamisensa jo useampaan kertaan. Kurssin todistus, Tulityökortti, on voimassa viisi vuotta suoritusajankohdasta.

Tulityökurssin tavoitteena on herättää tulityöntekijät ennalta ehkäisemään tulityöonnettomuuksien synty. Kurssilla opitaan keskeinen ohjaava lainsäädäntö ja ohjeistus sekä eri osapuolten vastuut. Kurssin jälkeen ymmärretään tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkitys sekä osataan tehdä työ turvallisesti.

Tulityökoulutus sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016. 

Turvatoimet tulityöpaikalla!

Tilapäisellä tulityöpaikalla tulee aina olla riittävä ja toimiva alkusammutuskalusto, joka määritellään tulityöluvassa. Tulitöitä edeltävien turvatoimien lisäksi työn edetessä tilannetta seurataan jatkuvasti uusien, ennalta aavistamattomien vaarojen syntymisen varalta.

Tulityövartijan rooli ympäristön tarkkailussa on keskeinen.

Hänen on oltava tietoinen sekä työmaakohtaisista että tulitöiden vaaroista. Hänen on myös osattava tehdä hätäilmoitus sekä käyttää alkusammutuskalustoa. SPEK suosittelee, että tulityövartija suorittaa tulityökurssin.

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo