Tulityökortti

”Tarjoamme erityistä alakohtaista turvallisuuskoulutusta!  Yritykset ja yhteisöt voivat olla meihin yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita meille viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

koulutus@totalsec.fi

Jos tulityökorttisi on kadonnut, klikkaa tästä.

Tulityökurssillamme suoritat Tulityökortin!

Tulityökortti vaaditaan tilapäisellä tulityöpaikalla tehtävän tulityön tekijältä sekä Tulityöluvan myöntäjältä. Lisäksi sitä suositellaan tulityövartijalle.

Tulityökortti on voimassa 5 vuotta. Tulityökortti uusitaan suorittamalla uudestaan tulityökurssi. Avoimien tulityökurssiemme koulutuskielenä on suomi. Tulityökurssin oppimateriaali on saatavissa seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, viro, venäjä ja puola. Myös ulkomaalaisten on mahdollista suorittaa tulityökortti! Tulityökurssiemme kurssinjohtajat ovat SPEK:in hyväksymiä ammattilaisia. Tulityökurssin kesto on kahdeksan oppituntia.

TIEDOTE:

Total koulutuspalvelut on solminut laajan koulutussopimuksen jonka johdosta emme toistaiseksi järjestä avoimia tulityökortti/työrturvallisuuskorttikoulutuksia. Avoimien korttikoulutusten järjestäjiä alueellanne löydätte TTK:n/ SPEKin sivustoilta.

Toteutamme tilauskoulutuksia erikseen pyydettäessä joko omissa koulutustiloissamme tai asiakkaiden tiloissa. Tiedustelut koulutus@totalsec.fi

Tulityökoulutuksesta

Suomessa on jo yli puolitoista miljoonaa tulityökoulutettua (1 503 795, maaliskuu 2016). Tulityökursseja on toteutettu Suomessa vuodesta 1988 alkaen ja osa koulutetuista onkin päivittänyt osaamisensa jo useampaan kertaan. Kurssin todistus, Tulityökortti, on voimassa viisi vuotta suoritusajankohdasta.

Tulityökurssin tavoitteena on herättää tulityöntekijät ennalta ehkäisemään tulityöonnettomuuksien synty. Kurssilla opitaan keskeinen ohjaava lainsäädäntö ja ohjeistus sekä eri osapuolten vastuut. Kurssin jälkeen ymmärretään tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkitys sekä osataan tehdä työ turvallisesti.

Tulityökoulutus sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016. Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa kortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia tulitöitä: tulitöiden turvallisuustutkinto oikeuttaa tekemään vain tulitöitä, ja katto- ja vedeneristysalan tulitöiden turvallisuustutkinto vain katto- ja vedeneristysalan tulitöitä.

Muista Turvatoimet tulityöpaikalla!

Tilapäisellä tulityöpaikalla tulee aina olla riittävä ja toimiva alkusammutuskalusto, joka määritellään tulityöluvassa. Tulitöitä edeltävien turvatoimien lisäksi työn edetessä tilannetta seurataan jatkuvasti uusien, ennalta aavistamattomien vaarojen syntymisen varalta.

Tulityövartijan rooli ympäristön tarkkailussa on keskeinen.

Hänen on oltava tietoinen sekä työmaakohtaisista että tulitöiden vaaroista. Hänen on myös osattava tehdä hätäilmoitus sekä käyttää alkusammutuskalustoa. SPEK suosittelee, että tulityövartija suorittaa tulityökurssin.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo