Kaasusumuttimen käyttökoulutus

Kaasusumuttimen käyttökoulutus

Kaasusumuttimen käyttökoulutus on suunnattu työyhteisöille tai yksittäisille henkilöille jotka tarvitsevat kaasusumutinta henkilökohtaisen koskemattomuuden tai työturvallisuuden varmistamiseksi.

Koulutuksessa perehdytään lupavapaan turvasumuttimen ja OC-sumuttimen tehokkaaseen käyttöön. Koulutus on edellytyksenä kaasusumuttimen hallussapitoluvan myöntämiseksi. Koulutuksessa käydään läpi lainsäädäntöä, kaasusumuttimen käyttöä ja ensiapua. Osallistumalla Total koulutuspalveluiden kaasusumutinkoulutukseen voit olla varma että koulutus on ammattimaista ja kouluttajat ovat sisäministeriön hyväksymiä.

Kaasusumutinkoulutuksessa perehdytään lainsäädäntöön, kaasusumuttimien eri tehoaineisiin, ominaisuuksiin ja vaikutukseen. Saat tarvittavat tiedot kaasusumuttimen kantoetäisyydestä, vaikutusajasta ja ensiavusta. Koulutukseen kuuluu myös kattava käytännön harjoittelu kaasusumuttimen käyttöön.

Koulutus on edellytyksenä OC-kaasusumuttimen hallussapitoluvan myöntämiseksi. Kaasusumuttimen käyttökoulutus täyttää ampuma-aselain vaatimukset perehdyttämisestä kaasusumuttimen käyttöön: ”Luvanhakijan on osoitettava, että hän on koulutuksessaan tai muuten riittävästi perehtynyt kaasusumuttimen turvalliseen käsittelemiseen” (Ampuma-aselaki 9.1. 1998/1; 5 luku 55 b)

Tämä koulutus ei anna tarvittavia valmiuksia kaasusumuttimen kantamiseksi vartijan tai järjestyksenvalvojan työtehtävissä. Kyseisiin tehtäviin tarvitaan laajempi koulutus. Katso turvallisuusalan koulutukset.

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo