Kaasusumuttimen käyttökoulutus

”Tervetuloa kaasusumuttimen käyttökoulutukseen! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Tipsu Saari
Koulutustiiminvetäjä

Tel +358 10 271 3908
koulutus@totalsec.fi

Kaasusumuttimen käyttökoulutus

Kaasusumuttimen käyttökoulutus on suunnattu työyhteisöille tai yksittäisille henkilöille jotka tarvitsevat kaasusumutinta henkilökohtaisen koskemattomuuden tai työturvallisuuden varmistamiseksi.

Koulutuksessa perehdytään lupavapaan turvasumuttimen ja OC-sumuttimen tehokkaaseen käyttöön. Koulutus on edellytyksenä kaasusumuttimen hallussapitoluvan myöntämiseksi. Koulutuksessa käydään läpi lainsäädäntöä, kaasusumuttimen käyttöä ja ensiapua. Osallistumalla Total koulutuspalveluiden kaasusumutinkoulutukseen voit olla varma että koulutus on ammattimaista ja kouluttajat ovat sisäministeriön hyväksymiä.

Kaasusumutinkoulutuksessa perehdytään lainsäädäntöön, kaasusumuttimien eri tehoaineisiin, ominaisuuksiin ja vaikutukseen. Saat tarvittavat tiedot kaasusumuttimen kantoetäisyydestä, vaikutusajasta ja ensiavusta. Koulutukseen kuuluu myös kattava käytännön harjoittelu kaasusumuttimen käyttöön.

Koulutus on edellytyksenä OC-kaasusumuttimen hallussapitoluvan myöntämiseksi. Kaasusumuttimen käyttökoulutus täyttää ampuma-aselain vaatimukset perehdyttämisestä kaasusumuttimen käyttöön: ”Luvanhakijan on osoitettava, että hän on koulutuksessaan tai muuten riittävästi perehtynyt kaasusumuttimen turvalliseen käsittelemiseen” (Ampuma-aselaki 9.1. 1998/1; 5 luku 55 b)

Tämä koulutus ei anna tarvittavia valmiuksia kaasusumuttimen kantamiseksi vartijan tai järjestyksenvalvojan työtehtävissä. Kyseisiin tehtäviin tarvitaan laajempi koulutus. Katso turvallisuusalan koulutukset.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo