Ensiapukoulutus

”Tarjoamme erityistä alakohtaista turvallisuuskoulutusta! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

SPR Ensiapukurssit

Punaisen Ristin ensiapukurssit ovat eripituisia ja -sisältöisiä, mutta kaikissa niissä on yhteinen teema: henkeä pelastava eli hätäensiapu. Total koulutuspalvelut järjestävät SPR EA1-kursseja, EA-2 kursseja, hätäensiapukursseja ja kertauskursseja. SPR kursseista saa EA-kortin. EA-kortti on voimassa 3 vuotta. Kortin voimassaolo voidaan uusia kolmeksi vuodeksi käymällä kertauskurssi. SPR EA kurssit kestää 16 oppituntia, Hätäensiapukurssit 8 tai 4 oppituntia. EA-kertauskurssi kestää 4 oppituntia.

EFR Ensiapukurssit

Emergency First Response on yksi maailman nopeinten kasvavista ensiapukoulutusjärjestelmistä. Emergency First Response Primary Care (hätäensiapu) opettaa osallistujat toimimaan henkeä uhkaavissa onnettomuuksissa. Kurssilla keskitytään henkeä pelastavaan ensiapuun teoriaopinnoissa, taitojen harjoitteluosassa ja realistisissa skenaarioharjoitteissa. Kurssi antaa valmiudet ja rohkeutta toimia hätätilanteissa..Kurssi on suoritusperustainen ja kestoltaan noin 6 lähiopetustuntia ja 2 tuntia itseopiskelua.

Tiesithän?

Työnantajan on huolehdittava ensiapuvalmiudesta työpaikoilla. Yrityksen ja sen eri työyksikköjen ensiapuvalmiustarpeet määritetään työpaikan riskikartoitusta ja/tai pelastussuunnitelmaa hyödyntäen. Koska työpaikoilla työn tekemisen ympäristöt ja olosuhteet vaihtelevat, ne vaikuttavat ensiapuvalmiuteen.

Riskien perusteella määritetään kuinka monta henkilöä koulutetaan ensiaputaitoisiksi ja minkälaisia ensiapuvarusteita hankitaan.

Total Koulutuspalvelut on Trafin hyväksymä koulutuskeskus.

SPR Ensiapukoulutukset: Tulevat koulutuskerrat

aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki