Toimitus- ja Maksuehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta 2 arkivuorokautta ennen kurssin alkamista. Peruuttaminen tulee tehdä sähköpostilla koulutus@totalsec.fi. Muussa tapauksessa veloitamme koulutuksesta täyden osallistumismaksun. Veloitus tapahtuu laskulla, 14 pv maksuajalla ja se on ulosottokelpoinen.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Yritykset

Maksu verkkopankki- tai luottokorttimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai ennen kurssin alkua. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen jälkeen suoralla linkillä, palvelun tarjoaa Paylink/ Paytrail josta saa välittömästi kirjanpitokelpoisen kuitin 0 €!

Laskutusmahdollisuus.

Maksuehto on normaalisti 14 päivää.Netto. Laskutuslisä on 9,00 euroa, kun maksutapana on paperilasku ja 5,00 euroa, kun maksutapana on sähköinen laskutus (verkkolasku). Näihin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. 

Yritysten tilauskoulutukset: Tilauskoulutuksilla ei ole peruutusoikeutta ja sovittujen päivämäärien muuttaminen on mahdollista vain Total Koulutuspalveluiden suostumuksella. Maksuehto tarjouksen mukaisesti.

Yksityishenkilöt

Koulutuksen maksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Maksu suoritetaan verkkopankki tai luottokorttimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä ennen kurssin alkua.Palvelun tarjoaa Paylink/ Paytrail.

Koulutuksen kortti (Tämä kohta ei koske kortteja joiden myöntävänä tahona on viranomainen)

Toimitamme kortin koulutuksen jälkeen aina tilauksessa annettuun osoitteeseen. Ensiapukoulutuksissa kortti annetaan päivän päätteeksi.

Total Koulutuspalvelut ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista. Tarvittaessa tilaamme uuden kortin hintaan 15 euroa per tilattu kortti. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Koulutuksen peruuntuminen (Force majeure)

Koulutuksen peruuntuessa Total Koulutuspalvelut  tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Pakottavassa tilanteessa ( Force majeure) Total Koulutuspalvelut voi siirtää tai perua koulutuksen ilman korvausvelvollisuutta viisi arkivuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa.  Total Koulutuspalvelu esitettää osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoisen mahdollisuus suorittaa kyseinen koulutus. Total Koulutuspoalvelut ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Mikäli Total Koulutuspalvelut  ei pysty toteuttamaan luvattua koulutusta, koulutuksen hintaan annetaan 50% alennus ja osallistujalla on mahdollisuus osallistua koulutukseen toisena ajankohtana. Total Koulutuspalvelut ei korvaa koulutushinnan lisäksi koulutuksen peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa tilaajalle tai osallistujalle.

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo