Ammattipätevyyskoulutukset

”Tarjoamme erityistä alakohtaista turvallisuuskoulutusta! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla .Yritykset ja yhteisöt voivat olla meilillä yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita meille viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Tipsu Saari
Koulutustiiminvetäjä

Tel +358 10 271 3908
koulutus@totalsec.fi

Total Koulutuspalvelut on Trafin hyväksymä koulutuskeskus.

Total Koulutuspalveluilla on Trafin hyväksyntä antaa Ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivissä on vaihtelevat ja mielenkiintoiset sisällöt. Kaikki koulutussuunnitelmat ovat Trafin hyväksymiä. Avoimen ammattipätevyyden jatkokoulutuksen pituus on aina seitsemän oppituntia. Kaikki koulutukseen osallistuneet saavat ammattipätevyyden jatkokoulutuksesta todistuksen ja heidän koulutustietonsa ilmoitetaan Trafin ammattipätevyyden suorittaneiden rekisteriin. Ammattipätevyyden ylläpitämiseksi kuljettajan tulee suorittaa yhteensä 35 tuntia ammattipätevyyden jatkokoulutusta viiden vuoden aikana.

Haluatko että suunnittelemme henkilöstöllenne ammattipätevyyden jatkokoulutussuunnitelman? Total Koulutuskumppanina saatte suunnittelun, valvonnan ja toteutuksen henkilöstönne ammattipätevyyden ylläpitämiseksi. Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi rauhassa. Me huolehdimme koulutuksesta!

Ammattipäteyyskoulutus/Hygieniapassi : Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu

Valitettavasti tähän koulutukseen ei ole tällä hetkellä koulutuskertoja.

Ammattipätevyyden jatkokoulutukset: Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu

Valitettavasti tähän koulutukseen ei ole tällä hetkellä koulutuskertoja.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL