Ammattipätevyyskoulutukset

”Tarjoamme erityistä alakohtaista turvallisuuskoulutusta! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla .Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Total Koulutuspalvelut on Trafin hyväksymä koulutuskeskus.

Total Koulutuspalveluilla on Trafin hyväksyntä antaa Ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivissä on vaihtelevat ja mielenkiintoiset sisällöt. Kaikki koulutussuunnitelmat ovat Trafin hyväksymiä. Avoimen ammattipätevyyden jatkokoulutuksen pituus on aina seitsemän oppituntia. Kaikki koulutukseen osallistuneet saavat ammattipätevyyden jatkokoulutuksesta todistuksen ja heidän koulutustietonsa ilmoitetaan Trafin ammattipätevyyden suorittaneiden rekisteriin. Ammattipätevyyden ylläpitämiseksi kuljettajan tulee suorittaa yhteensä 35 tuntia ammattipätevyyden jatkokoulutusta viiden vuoden aikana.

Haluatko että suunnittelemme henkilöstöllenne ammattipätevyyden jatkokoulutussuunnitelman? Total Koulutuskumppanina saatte suunnittelun, valvonnan ja toteutuksen henkilöstönne ammattipätevyyden ylläpitämiseksi. Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi rauhassa. Me huolehdimme koulutuksesta!

Ammattipäteyyskoulutus/Hygieniapassi : Tulevat koulutuskerrat

Ammattipätevyyden jatkokoulutukset: Tulevat koulutuskerrat