Kaasusumutinkoulutus

”Tervetuloa kaasusumutinkoulutukseen! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan minulle koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Kaasusumutinkoulutus

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Kaasusumutin on tehokkain ja turvallisin voimankäyttöväline.

Vartija tai järjestyksenvalvoja saa kantaa kaasusumutinta ainoastaan, jos hän on saanut sisäasiainministeriön vahvistamat vaatimukset täyttävän erityisen kaasusumuttimen voimankäyttökoulutuksen. Kaasusumutinkoulutus sisältää mm. seuraavat opetusaiheet; kaasusumuttimen teoria, käyttöönottotarkastus, kotelotekniikka, kaasusumutusharjoitus paikallaan olevaan ja liikkuvaan kohteeseen, kaasusumutus- ja välineenvaihtoharjoittelu sekä vapaehtoinen altistaminen OC- kaasusumuttimelta. Kaasusumutinkoulutuksen tavoitteena on, että kurssin suorittanut hallitsee kantamiensa voimankäyttövälineiden käytön ja omaa sellaiset ihmisten käsittelytaidot, että pystyy toimimaan uhkatilanteissa ja niiden torjunnassa kokonaisarviointiin perustuen puolustettavalla tavalla ja hyväksyttävästi.

Total Koulutuspalveluiden kaasusumutinkoulutus on sisäasiainministeriön asetuksen mukainen. Kaasusumutinkoulutuksen suorittaneet voivat hakea poliisilta lupaa kaasusumuttimen kantamiseen järjestyksenvalvojan ja/tai vartijan työtehtävissä ja työmatkoilla. Kaasusumuttimen kantaminen järjestyksenvalvonta- ja vartiointitehtävissä on työturvallisuuden varmistamiseksi lähestulkoon poikkeuksetta perusteltua. Entiset kyynelkaasusumuttimet (CN,CS) on nykyään pääsääntöisesti korvattu paprikasumuttimilla (OC). Nykyään markkinoilla olevat OC-sumuttimet ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää.

Kaasusumutinkoulutus koostuu voimankäytön yleisestä osiosta (6 h) ja kaasusumutinosiosta (5 h).

  • 11h Kaasusumutinkoulutus on tarkoitettu niille osallistujille jotka eivät ole suorittanet voimankäyttökoulutuksen yleistä osaa aikaisemmin.
  • 5h Kaasusumutinkoulutus on tarkoitettu niille osallistujille jotka ovat suorittaneet voimankäytön yleisen osion (6h) jo aiemmin jonkun toisen koulutuksen yhteydessä. (2017 alkaen esim. järjestyksenvalvojan peruskurssiin 40h sisältyy voimankäytön yleinen osa)

Ota yhteyttä jos olet epävarma mille kurssille sinun tulee ilmoittautua.

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo
Positive SSL