Tieturvakortti

”Tarjoamme erityistä alakohtaista turvallisuuskoulutusta! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Tieturva 1-kurssi

Total Koulutuspalvelut on Trafin hyväksymä koulutuskeskus.

Tieturva 1 on tarkoitettu kaikille yleisellä tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella työskenteleville. Sen tavoitteena on lisätä työnjohdon ja työntekijöiden tietämystä työ- ja liikenneturvallisuudesta sekä yhdenmukaistaa liikenteen ohjausta tiellä tehtävissä töissä. Se perehdyttää osallistujat teillä tehtävien töiden vaaroihin ja siihen, kuinka riskit tunnistetaan ja hallitaan. Päivän kestävän kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 1 -kortin. Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä Tieturva 1 -pätevyyttä. Tieturva 1 koulutuksen kurssimateriaalin saa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Koulutuskielenä kursseilla on suomi.

Liikennevirasto vaatii Tieturva 1 -koulutusta:

• Henkilöltä, joka osallistuu tiellä tehtävään tienpitoon liittyvään työhön.
  • Tie- ja päällystysmateriaaleja kuljettavan auton kuljettajalta.
  • Työkoneen kuljettajalta muussa kuin kertaluonteisessa työssä.
  • Muussa työssä yleisellä tiellä työskentelevältä.
  • Tieturva 2 -koulutukseen osallistuvalta

Tieturvakoulutus: Tulevat koulutuskerrat