Vartijan Koulutus 80h

Vartijan koulutus

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Vartijan Koulutus antaa pätevyyden toimia vartijana.

Vartijan Koulutus 80 oppituntia on suunnattu väliaikaisen vartijan koulutuksen 40 oppituntia suorittaneille yksityishenkilöille. Myös ennen vuotta 2017 suoritettu vartijan työn perusteet –kurssi hyväksytään.

Kun henkilö on suorittanut väliaikaisen vartijan koulutuksen 40 oppituntia sekä vartija koulutuksen 80 oppituntia voi koulutusten jälkeen anoa 5 vuotta voimassa olevaa vartijakorttia oman kotipaikan poliisilta. Vartijan koulutus 80 h soveltuu erinomaisesti yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille. Vartijan koulutuksessa hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa. Taitotalon toteuttama koulutus. Lahdessa yhteistyössä Total Koulutuspalveluiden kanssa.

Tulevat kurssit:

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

 

Vuoden Yrittaja 18 168x22mm Siniharmaa Print

Asiakkaitamme

Amiedu-logoCMB-logoElcool-logoLahden Messut -logoLHS-logoOilon-logoPelicans-logosibeliustalo-logoSähköneliö-logoTeerenpeli-logoVierumäki-logoViking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Suomen Vahvimmat PlatinaAAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo