Hygieniapassikoulutus

”Tarjoamme erityistä alakohtaista turvallisuuskoulutusta! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Tipsu Saari
Koulutustiiminvetäjä

Tel +358 10 271 3908
koulutus@totalsec.fi

Hygieniaosaajakoulutus ja osaamistesti

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle riittävät tiedot, jotta kykenet osoittamaan asetuksen vaatimusten mukaisen hygienia-osaamisesi (Elintarvikelaki 23/2006 muutoksineen). Koulutuksen jälkeen suoritat Elintarviketurvallisuusvirasto EVIRA:n hygieniaosaamistestin.

Hygieniaosaaja - koulutus ja osaamistesti on tarkoitettu sinulle joka työskentelet elintarvikkeiden ja käsittelet helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita eikä sinulla ole alan ammatillista tutkintoa. Koulutus toteutetaan yhden päivän mittaisena (08.00-16.00) lähiopetuksena, jonka yhteydessä suoritetaan osaamistesti. Hygieniaosaamistestin voi suorittaa myös ruotsin kielellä, ilmoita siitä etukäteen. Hygieniaosaamiskoulutusta järjestetään suomen kielellä Koulutus ja testi perustuvat materiaaliin, joka löytyy Elintarviketurvallisuusviraston kotisivuilta www.evira.fi .

Hygieniaosaajakoulutuksen ja hygieniaosaamistestin keskeinen sisältö:

  • perusteet mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
  • ruokamyrkytykset
  • hygieeniset työskentelytavat
  • henkilökohtainen hygienia
  • puhtaanapito
  • omavalvonta
  • lainsäädäntö
  • viranomaisvalvonta
Total Koulutuspalvelut on Trafin hyväksymä koulutuskeskus.

Hygieniapassikoulutus : Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu

Valitettavasti tähän koulutukseen ei ole tällä hetkellä koulutuskertoja.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL