Vartijan Ampuma-asekoulutus

”Tervetuloa vartija ampuma-asekoulutukseen! Minuun voit olla yhteydessä kaikissa turvallisuusalan koulutusasioissa. Yksityishenkilöt voivat ilmoittautua kursseille tämän sivun kautta. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydän ilmoittamaan minulle koulutustarpeet sähköpostilla. Järjestämme pyynnöstä yrityksille ja yhteisöille myös tilauskoulutuksia jotka voidaan toteuttaa meidän tiloissamme tai yrityksen omissa tiloissa. Nähdään koulutuksessa!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi

Total Koulutuspalveluilla koulutetaan turvallisuusalan osaajia! Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Meillä et kuule vain miten asiat ovat teoriassa, tulet myös oppimaan mitä ne ovat käytännössä.

Ampuma-asekoulutus on sisäasiainministeriön asetuksen (1121/2010) mukainen vartijan erityinen voimankäyttökoulutus. Ampuma-asekoulutuksen suorittaminen on edellytyksenä ampuma-aseen kantamiselle voimankäyttövälineenä henkivartija- tai arvokuljetustehtävissä sekä huomattavan yleisen edun kannalta merkittävien vartioimiskohteiden suojaamisessa (mm. ydinvoimalat).

Koulutus sisältää vähimmäisopetusaiheiden (vartija ampuma-aseen käyttäjänä ja haltijana, sanaton viestintä, hätävarjelu- ja voimankäyttösäädökset, ase- ja varustetekniikka, ampuma-aseen käsittely ja käyttö, näyttökoe ja kirjallinen teoriakoe) lisäksi aseenkäytön seuraamukset -opetusaiheeseen liittyen ampumavammojen ensiapukoulutuksen (Tactical Emergency First Response) sekä aseenkäyttötilanteisiin, päätöksentekoon ja aseenkäyttömuotoihin liittyvän toiminnallisen skenaarioharjoituksen simulaatioaseilla. Ampuma-asekoulutuksen kesto on 24 oppituntia. Ampuma-asekoulutus toteutetaan Poliisihallituksen vahvistaman opetussuunnitelman mukaisesti.

Osallistumisen edellytykset vartijan ampuma-asekoulutukseen:

  • Hyväksytysti suoritettu vartijakoulutus (40 + 60 h)
  • Hyväksytysti suoritettu vartijan voimankäyttökoulutuksen yleinen osa (6 h)
  • Hyväksytysti suoritetut erityiset voimankäyttökoulutukset kaasusumuttimen (5 h) ja teleskooppipatukan (5 h) osalta

Vartijan ampuma-asekoulutukseen osallistuminen ei edellytä omaa ampuma-asetta. Kaikkien koulutuksessa tarvittavien aseiden ja varusteiden (mm. kotelot ja varustevyöt) vuokra sisältyy kurssin hintaan. Ampuma-asekoulutuksessa voidaan käyttää myös omaa pistoolia tai revolveria asianmukaisine varusteineen vastuukouluttajan luvalla.

Koulutusten toimitus- ja maksuehdot

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo
Positive SSL