Veneilijöiden turvallisuuskurssi

”Tervetuloa veneilijöiden turvallisuuskurssille, kurssi sopii erinomaisesti myös mökkeilijöille! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Tipsu Saari
Koulutustiiminvetäjä

Tel +358 10 271 3908
koulutus@totalsec.fi

Veneilijöiden turvallisuuskurssi

Mitä tehdä kun apu ei olekaan normaalisti saatavilla? Tapaturma, sairaskohtaus tai tulipalo paikassa johon avun saapuminen kestää erittäin kauan... Osaatko toimia? Tällä kurssilla opit mitä turvallisuusvarusteita ja ensiaputarvikkeita sinulla tulisi olla mukana kun lähdet veneilemään tai mökille sekä sen miten niitä käytetään. Opit myös soveltamaan tilapäisvälineistöä hyödyllisesti jos saatavilla ei ole niitä tuttuja ja turvallisia varusteíta.

Veneilijöiden turvallisuuskurssi keskittyy tarpeellisimpiin taitoihin ja tietoihin niin ensiavusta kuin alkusammutuksesta. Kyse ei ole vain perustaitojen opettamisesta tai kertaamisesta vaan niiden soveltamisesta haastavammissa ympäristöissä: Miten suoritetaan peruselvytys kajuutan lattialla kun uhrin vieressä ei ole tilaa kummallakaan puolella? Miten suoritetaan alkusammutus jos tulipalo on kannen alla kun savu ja liekit nousevat ylöspäin?

Alkusammutusharjoitus sisältyy kurssiin

Tarvittaessa kurssi on mahdollista järjestää myös esimerkiksi venekerhon tiloissa.

Veneilijöiden turvallisuuskurssi: Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu

Valitettavasti tähän koulutukseen ei ole tällä hetkellä koulutuskertoja.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL