Pienten lasten oma ensiapukurssi

”Tervetuloa Pienten lasten ensiapukurssille! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Pienten lasten oma ensiapukurssi

Tämä kurssi on 3-7 vuotiaille lapsille jotka osallistuvat kurssille yhdessä vanhempansa/ vanhempiensa kanssa

Entäpä jos minulle käy jotain kun olen kotona? Osaako pieni lapseni soittaa hätäpuhelun tai antaa ensiapua minulle? Entä jos lapseni on jonain päivänä kaverinsa kanssa kotona kahdestaan ja jotain sattuu? Nämä ovat äärimmäisen tärkeitä taitoja ja voivat pelastaa hengen.

Kurssi käydään lapsen toiveita ja ajatuksia kuunnellen, sekä harjoitellaan muutamia yleisimpiä hätäensiavun käytännön tilanteita harjoitusmielessä. Kurssi on suunnattu koko perheelle yhdessä. Kaikki perheenjäsenet hyötyvät näistä tiedoista, koskaan et voi osata liikaa ensiaputaitoja omassa arjessasi.

+ Kuinka tehdä hätäpuhelu ja mitkä ovat tärkeitä asioita mitä pitää osata kertoa hätäkeskukseen, että apu tulee varmasti perille?
+ Miten pieni lapsi pystyy varmistamaan hengityksen kulkemisen, sekä tarvittaessa avaamaan hengitystiet?
+ Kylkiasentoon siirtäminen onnistuu hyvin pieneltäkin lapselta, vaikka kyseessä onkin aikuinen, joka on autettavan kohteena!
+ Haavojen sidonta onnistuu, kun on tieto miten se tapahtuu oikea oppisesti. Oikeilla neuvoilla lapsi oppii toimimaan hätäensiaputilanteessa, jotka voivat olla ratkaisevassa asemassa, jos omalle kohdalle sattuukin jotain.

Kauttamme voit hankkia myös ensiaputuotteita paikan päältä. Myös tapauskohtaisesti suunniteltu ensiapupakkaus juuri teidän perheen tarkoituksiin on mahdollista saada meidän kauttamme.

Järjestämme myös päiväkotiryhmille ja esikoululaisille omia kursseja. Näissä tilanteissa ota yhteys ja pyydä erillinen tarjous.

Ilmoittaudu alta. Ilmoita osallistuvien aikuisten nimet. Vanhemman kanssa voi tulla 1-2 lasta. Vain aikuisilta peritään kurssimaksu.

Pienten lasten oma ensiapukurssi: Tulevat koulutuskerrat

Vuoden yrittäjä 2018

Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki