Pientaloasujan turvallisuuskurssi

”Tervetuloa pientaloasujan turvallisuuskurssille! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yhdistykset voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Tipsu Saari
Koulutustiiminvetäjä

Tel +358 10 271 3908
koulutus@totalsec.fi

Pientaloasujan turvallisuuskurssi

Pientaloasujan kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti omakoti- ja rivitaloissa asuville, sekä kesämökkeilijöille. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti pariskunnille, mutta koko perhe on varsin tervetullutta oppimaan hyödyllistä käytännön tietoa. Kurssilla perehdytään hätäensiapuun ja opitaan huomioimaan yleiseen turvallisuuteen liittyviä seikkoja omassa kodissa, sekä asuinympäristössäsi. Pienet merkittävät tekijät saattavat olla avainasemassa, kun kyse on omasta ja perheesi turvallisuudestasi omassa kodissasi.

Kuinka osaan suojata omaisuuttani vahingoilta ja varkauksilta? Mitä ensiapuvälineistöä kodissani tulisi olla? Mitä alkusammutusvälineeistöä kotonani tulisi olla?

Kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen osallistumalla kurssille, joka sisältää luentoa ja käytännön harjoittelua. Kurssin kesto on kaksi tuntia ja se pidetään arki iltoina. Kauttamme voit hankkia myös kodin turvalaitteita, alkusammutusvälineistöä ja ensiaputuotteita.

Koulutuksen jälkeen saat mukaasi "joka kodin pienoisturvaoppaan" jossa on muistin tueksi vinkkejä kodin erityistilanteisiin.

Pientaloasujan turvallisuuskurssi: Tulevat koulutuskerrat

Hinta (sis ALV) Avoimet paikat Sijainti Aika Ilmoittaudu

Valitettavasti tähän koulutukseen ei ole tällä hetkellä koulutuskertoja.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Amiedu-logo CMB-logo Elcool-logo Lahden Messut -logo LHS-logo Oilon-logo Pelicans-logo sibeliustalo-logo Sähköneliö-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Viking Malt -logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy koulutuksessa


Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL