Lasten oma ensiapukurssi

”Tervetuloa ensiapukurssille lapsen kanssa! Avoimet koulutukset Lahdessa näet tästä, välillä toteutamme avoimia kursseja myös muilla paikkakunnilla. Yritykset ja yhteisöt voivat olla minuun yhteydessä tilauskoulutusten järjestämiseksi. Koulutukset voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa joko meidän tiloissamme tai teillä. Laita minulle viestiä niin järjestetään teidän näköinen koulutus!”

Lasten oma ensiapukurssi

Kurssi on yli 7-vuotiaille lapsille jotka osallistuvat kurssille yhdessä vanhempansa/ vanhempiensa kanssa

+ Kurssilla käsitellään hätäensiapua vähän vanhemman lapsen näkökulmasta. Opetellaan käytännön asioita yleisimpien ensiaputilanteiden varalta, jotka saattavat osua omalle kohdalle.
+ Kuinka tehdä hätäpuhelu ja mitkä ovat tärkeitä asioita mitä pitää osata kertoa hätäkeskukseen, että apu tulee varmasti perille?
+ Miten lapsi pystyy varmistamaan hengityksen kulkemisen, sekä tarvittaessa avaamaan hengitystiet?
+ Kylkiasentoon siirtäminen onnistuu hyvin lapselta, vaikka kyseessä onkin aikuinen, joka on autettavan kohteena.
+ Haavojen sidontaa käydään läpi, sekä verenvuodon tyrehdyttämistä.
+ Lapsi saa varmuutta ja oppii toimimaan oikein mikäli joutuu kohtamaan arjessaan tilanteen, jossa ensiapua tarvitaan.
++ Mitä nuorempana lapsi oppii ensiavun perusasiat, sitä paremmin hän on varautunut tilanteeseen, jos omalle kohdalle sattuukin hätäensiaputilanne ja joutuu auttamaan toista ihmistä hädässä.

Pienillä teoilla on suuri merkitys.

Kauttamme voit hankkia myös ensiaputuotteita paikan päältä. Myös tapauskohtaisesti suunniteltu ensiapupaukkaus juuri teidän perheen tarkoituksiin on mahdollista saada meidän kauttamme.

Ilmoittaudu alta. Ilmoita osallistuvien aikuisten nimet. Vanhemman kanssa voi tulla 1-2 lasta. Vain aikuisilta peritään kurssimaksu.

Lasten oma ensiapukurssi: Tulevat koulutuskerrat

Vuoden yrittäjä 2018

Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki